Hertz blog

Mercedes

2021. 07. 09.

A Mercedes
és a Hertz

Miért Mercedes a Mercedes?

A történet 1886-ban indult, amikor Carl Benz bemutatta első háromkerekű járművét, majd nem sokkal később követte őt Gottlieb Daimler. 1926-ban az ő vállalkozásaik alapozták meg a közös céget Daimler-Benz AG néven. Eddig egyenes a történet, de vajon honnan ered a Mercedes név?

Emil Jellinek üzletember, az Osztrák-Magyar monarchia diplomatája a századfordulón vásárolt magának egy autót. Mivel a járművet lassúnak találta, kérte a gyártót, hogy fejlesszenek neki egy gyorsabb változatot. Az újonnan fejlesztett típust, kérte, hogy lánya után Mercedesnek nevezzék el.

Mercedes a Hertz flottában

A Hertz Autókölcsönző bérautó szolgáltatásában több éve folyamatosan megtalálhatóak a Mercedes különböző típusai. A GL széria 2020-as modelljei, most elérhetőek a Hertz flottában, méltón képviselve a cég hitvallását, minőségi előírásait az autókölcsönzés terén. A következő néhány sorban megosztjuk önnel tapasztalatainkat, érzéseinket, ami a Mercedes Hertz Flotta tagjairól a vezetésük után eszünkbe jutott.

Mercedes GLA

Külső megjelenését tekintve a sportosság és a dinamizmus jellemzi. A 20 collos kerekek biztos, energikus úttartást biztosítanak. Utasterére a belső értékek a jellemzőek, hiszen a tágasság és a legmodernebb technika találkozásának színtere. 

Mercedes GLB

A legapróbb részletekig felfedezhető a gondos tervezés. Külsőjét tekintve a legjobb szó, ami eszünkbe jut róla a szabadság, belső terére pedig az elegancia a nagyvonalúság jellemző a modern technika minden elemével karöltve. Nagy tervekhez kiváló útitársa lesz. Mindegy, hogy rövidebb vagy hosszabb utazásról legyen szó.

A Hertz Autókölcsönző ezen ismérvek alapján tartja fontosnak, hogy elérhető legyen mind a magán, mind az üzleti ügyfelek számára a Rentacar szolgáltatások között.

Mercedes GLC

Megjelenése különleges, sugárzik róla a luxus.  Az autóban egyértelműen érezhető az igényes környezet, amelynek célja, hogy a vezetéssel töltött idő valóban csak élmény legyen. A digitális kijelzők hatása és színvilága megnyugvás a szemnek és nem ró plusz feladatot az autó vezetőjére. A Mercedes GLC valóban egy egyéniség, olyan egyéniségeknek tervezve mint ÖN. 

Üzleti és magáncélú utazásra hibátlan választás lehet, ha autókölcsönzésben gondolkodik.

Mercedes GLE

Amennyiben egy szóval kellene leírnunk, hogy milyen, akkor az a szó az intelligencia lenne. Minden előző típusnak, úgy a Mercedes GLE-nek is megvannak a sajátos jellemzői, elemei, de talán nem állunk messze a valóságtól, ha azt mondjuk, ebben az autóban minden benne van, ami az előzőkben. Egy nagyon kedves Disney mese mondata illik rá: „ A végtelenbe és tovább.”

Ezen sorokban talán érezhető bizonyos elfogultság. Lehet! Mentségünkre szóljon, hogy talán van is miért, ugyanis mi már ültünk benne. Egy dolgot biztosan állíthatunk. Bármelyik típusról is legyen szó, beszállni nagyon könnyű, kiszállni annál nehezebb.


Hogy miért?
Ezt néhány megtett kilométer után döntse el ÖN!

Iratkozzon fel
hírlevelünkre

HAMAROSAN