Hertz blog

Nyugodt ünnepek

2020. 12. 14.

5 FONTOS SZEMPONT,

HOGY AZ ÜNNEPEK ALATT IS NYUGODT, BIZTONSÁGOS LEGYEN A CSALÁDI KIRÁNDULÁS

A közösen átélt élmények emlékezetünkben elraktározódnak,
és gondolatban újra és újra „meríthetünk” belőlük.

Gary Chapman

Közelednek az ünnepek, egyre több család dönt úgy, hogy a karácsony és újévi időszakot kényelmes pihenéssel, az otthontól távolabb töltik.

Igen népszerűek a különböző wellness szolgáltatásokat nyújtó szálláshelyek, ahol az egyszerűbbtől, a teljes, mindenre kiterjedő ellátást kaphatunk, természetesen az ár függvényében.

Ennek kapcsán mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt és kellemes kikapcsolódásban, kirándulásban lehet része, amelyre igazi élményként, közös emlékként gondolhat vissza.

Családi, baráti beszélgetések során egyre többször tapasztalom, hogy talán ez a közös élmény a fő szempont, hiszen a tárgyi ajándékok már-már személytelenné váltak ebben a felgyorsult világban.

Az együtt töltött időt,
a közös élményeket, utazásokat
semmi nem pótolhatja

Egy ilyen utazásnál sok-sok apróságra szükséges és kell figyelni, hogy az élmény valóban örömteli és emlékezetes legyen. Talán az ÖN családja is épp egy ilyen kirándulásra, wellness pihenésre készül. 

Néhány ötlettel szeretnénk ÖNNEK és családjának ötletet adni, hogy a pihenés idejét semmi ne árnyékolja be, ezért 5 olyan szempontot szedtünk össze, melyek segíthetnek ennek megvalósításában.

TÁJÉKOZÓDJON, informálódjon előre!

 1.  Érdemes tájékozódni a kiválasztott szálláshely pontos szolgáltatásairól, különös tekintettel a tisztálkodás tekintetében. Biztosítanak-e törölközőt, esetleg fürdőköpenyt. Talán elsőre egyértelműnek és elhanyagolhatónak tűnhet ez a dolog, de sok kellemetlenség származhat belőle, ha ezzel nem vagyunk tisztában. A csomagoláskor is könnyebbség lehet, hiszen egy családi törölköző, és fürdőköpeny garnitúra igen nagy helyet foglalhat el a csomagok között és az autóban is.

 2. Szinte már mindenhol alap a bankkártyás fizetési lehetőség, de érdemes erről is tájékozódni, valamint nagyon fontos, hogy ellenőrizzük kártyánk érvényességi idejét.

 3. A hölgyek esetében nagyon fontos szempont a biztonság, melyre ők a család kapcsán is kényesen figyelnek (köszönet érte minden férfi nevében), de bizonyos területen ennek megteremtését, ellenőrzését a férfira bízzák és ezt el is várják.

Ezért az alábbi néhány gondolatot férfi olvasóink figyelmébe ajánlom tisztelettel.

Indulás előtt ellenőrizze járművét

az autó általános műszaki állapotának ellenőrzése. Utazás közben adódó műszaki probléma esetén ajánljuk figyelmébe
ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSUNKAT

Időjárásnak megfelelően készítse fel autóját

 • egyeztessen párjával a csomagok várható mennyiségéről, a nyugodt zökkenőmentes autóba pakolás érdekében.
 • napokkal az indulás előtt ellenőrizze, hogy a téli gumi garnitúra az autón van és nem a garázsban, pincében.
 • autópályamatrica szükségességének ellenőrzése, megyei matricák használata esetén a megyehatárok ellenőrzése. (amennyiben a matrica szempontjából „rossz útra tévedt” 60 perc áll rendelkezésére, hogy vásároljon megfelelőt, büntetés nélkül)

Tervezze meg az útvonalait otthonról

 • Az autópályák fizetős szakaszairól és a megye határokról itt tájékozódhat. 
 • adatforgalmi keret ellenőrzése a telefonon indulás előtt.
 • szükség esetén gyerekülés beszerzése.

  Használja ki a bérautó adta kényelmi lehetőségeket

   4. A szálláshelyek kiemelten figyelnek a gyerekeknek szóló programokra, de mint tudjuk a gyerekeknél egy dolog biztos: mindig az új élményeket keresik. 

   5. Ne feledje indulás előtt, az akárcsak néhány napra magára hagyott otthonát is a főbb szempontok szerint (víz, gáz, villany, nyílászárók, stb.) ellenőrizni, hogy a hazaérkezés is élmény legyen.

   Békés Ünnepeket és Kellemes pihenést kíván: a Hertz.

   Iratkozzon fel
   hírlevelünkre

   HAMAROSAN