Nyitva vagyunk!

2020-06-04

Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk!

Amint arról már bizonyára értesültek, a Hertz Global Holdings egyes egyesült államokbeli, és egyes kanadai leányvállalataival együtt a 11. fejezet szerint csődvédelmi keresetet nyújtott be az Amerikai Egyesült Államok Delaware-i Kerületi Csődbíróságánál.

Ezúton értesítjük Önt/Önöket, hogy ez a kereset kizárólag az USA és Kanada egyes leányvállalatait érinti!

Szeretnénk megerősíteni, hogy a Hertz Magyarország Franchise képviselete a Mercur Rent a Car Kft. független ettől a csődvédelmi eljárástól, ez a saját üzleti tevékenységét nem befolyásolja, és ránézve semmilyen szankciót nem von maga után. Az anyagi helyzetünk stabil, a fizetési kötelezettségeinknek eddig is eleget tettünk a nehéz helyzet ellenére, és ezt fogjuk tenni a jövőben is.

Változatlan lendülettel dolgozunk, a Hertz bejelentése nincs hatással munkánkra. Ugyanolyan magas szintű szolgáltatást nyújtunk, amilyet már eddig is megszokhattak Tőlünk.

A Hertz minden vállalata nyitva van, és várja ügyfeleit az egész világon. Minden foglalás, promóciós ajánlat, voucher elérhető, és változatlanul felhasználható, ahogy eddig is, valamint ez az esemény a Hertz hűségprogramját, pontjainak felhasználhatóságát sem érinti.

További információkért az alábbi linken érdeklődhet:

www.hertz.com/drivingforward

hertzautokolcsonzo.hu/a-hertz-global-holdings-sajtokozlemenye/

Köszönjük együttműködésüket és támogatásukat.

Üdvözlettel,

Mercur Rent a Car Kft. – Hertz International Franchisee